8 thoughts on “ Александра И Димитри - Златко Ориѓански* - Разбуди Се (CD, Album)

  1. Првиот концерт на Златко Ориѓански и Бени Шаќири со пријателите ќе се одржи утре (20 април) во Македонска Филхармонија, со почеток во часот. Двајцата музичари ќе понудат едно сосема поинакво музичко издание.
  2. Првиот концерт на Златко Ориѓански и Бени Шаќири со пријателите ќе се одржи утре (20 април) во Македонска филхармонија, со почеток во часот.
  3. Музичарот Златко Ориѓански ја претстави песната Си беше еднаш, која ја реализираше во соработка со Бени Шаќири и поетот Дарко hoacredbattnisdilink.monmorekyfarebocatecocawoods.infoinfoа е снимена во.
  4. Oct 01,  · Директорот на новоформираниот Македонски културно-информативен центар во Тирана, Златко Ориѓански реагира на бавноста на албанскиот Парламент, без кој не може да започне со работа оваа институција..
  5. Музичарот Златко Ориѓански се сомнева во пејачките квалитети и меѓународни музички успеси на оперската ѕвезда Игор Дурловски, кој по две години .
  6. Владата на Република Македонија на вчерашната седница го назначи музичарот Златко Ориѓански за прв директор на новиот Културно информативен центар на Македонија во Тирана, Албанијhoacredbattnisdilink.monmorekyfarebocatecocawoods.infoinfo институција се формира по.
  7. Незадоволството кај СДСМ и власта расте се повеќе и во Новата година. Граѓаните се уморни од лагите на Зоран Заев, а еден од тие е и музичарот Златко Ориѓански кој денеска објави статус за моменталната ситуација во.
  8. Музичкиот автор Златко Ориѓански се стави во одбрана на премиерот Зоран Заев по неговото интервју за грчката телевизија „Алфа“ и констатацијата дека Македонија нема да ја краде историјата на Грција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *